Plaj Futbolu İskenderun Etabında Şampiyon İskenderun Meydan FC

0
156

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, emeği geçenlere plaket, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ise verdiği destekten dolayı Başkan Tosyalı’ya plaket verdi…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İskenderun Belediyesi ile Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen TFF Plaj Futbolu İskenderun etabının son karşılaşmasında Legend İskenderun’u 3-2 mağlup eden İskenderun Meydan FC, şampiyon oldu. Meydan FC takımının gollerini Özgür Bayır, Cemil Ersöz ile Aziz Kaya atarken, Legent İskenderun’un gollerini de Aziz Kaya (k.k.) ile Erkan Taşdöğen kaydetti. Diğer karşılaşmada ise 5 Temmuz İskenderunspor’u 4-3 yenen İskenderun Yargı Akademi üçüncü oldu.

Tosyalı’dan Teşekkür Plaketi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, turnuvaya emekleri geçen TFF Plaj Futbolu Milli takım Teknik Direktörü Emrah Aykurt’a, TFF Bölge Antrenörü İbrahim Okutan’a, Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik’e, Ünlü sunucu Oktay Sarı’ya ve Masör Cuma Tan’a birer teşekkür plaketi verdi. Başkan Tosyalı, Plaket töreninin ardındansa dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.

Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ise verdiği destekten dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür plaketi verdi. Ayhan Dik, ayrıca geçmiş dönemlerde Plaj Futboluna hizmetleri bulunan Murat Ünal’a da plaket verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here