Hatayspor Menemenspor Karşısına Çıkıyor

0
56

İlimizin birinci lig temsilcisi Hatayspor, TFF 1. Ligin 2. haftasında karşılaşacağı Menemenspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç için İzmir’e hareket etti. Bordo Beyazlı ekip Hatayspor, 25 Ağustos Pazar günü İzmir’de oynayacağı Menemenspor mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı.

Osman Çalğın Tesisleri’nde, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen son antrenman ısınma hareketleri ve taktik çalışmayla başladı. Futbolcular daha sonra dar alanda çalışma, 7’ye 3 top kampa oyunu ve çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Maç öncesinde yaptığı açıklamada zorlu bir maça daha çıkacaklarını kaydeden Teknik Direktör İlhan Palut; “Sezonun ikinci maçında Menemenspor ile İzmir’de karşılaşacağız. Hafta içinde çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük. İlk hafta galibiyetinin moral ve motivasyonu ile Menemenspor maçına çıkacağız. Bu zorlu deplasmandan puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Pazar günü saat 19.15’te İzmir Atatürk Stadında oynanacak olan Ekol Göz Menemenspor-Hatayspor maçını Caner Ak, Burak Cansız ve Furkan Ürün hakem üçlüsü yönetecek. Maçın yardımcı hakemi ise Tarık Güldal olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here