Payas’ta Şampiyonluk Maçı!

0
106

Takipçisi 44 Malatyaspor’u bugün sahasında konuk edecek olan Payas Belediyespor 1975, bu önemli maçtan mutlak suretle galip gelmek istiyor. Şampiyonluk yolunda en büyük destek ise taraftardan ve tüm Hataylı sporseverlerden gelecek!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden ve ligde lideri Payas Belediyespor 1975, haftanın en önemli  karşılaşmasında, bugün takipçisi 44 Malatyaspor’u konuk ediyor. Payas Stadında bugün saat 13.30’da yapılacak olan karşılaşma öncesinde tüm Hataylı sporseverler Payas Belediyespor 1975’i desteklemek için tek yumruk oldular.

Taraftar  Grupları Şölene Hazır

Bu önemli maç öncesi, Hatay’da bulunan profesyonel kulüplerin taraftar grupları bir araya gelerek güç birliği yaptı. Gerçekleştirilen toplantının  ardından tüm sporseverlere destek çağrısında bulunulurken; “26 Mart  Salı günü Payas Stadında oynanacak 44 Malatya  maçında  tüm Hataylıları, Payas Belediyespor 1975’i desteklemeye davet ediyoruz. Payas Belediyespor sadece Payaslıların değil, tüm Hataylıların takımıdır. Payas Belediyespor 1975’e bir  alkış da siz tutun. Final niteliği  taşıyan bu karşılaşmanın  centilmenlik içerisinde  geçmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulunuldu.

Futbolcular Maç Saatini Bekliyor

44  Malatyaspor ile yapacağı karşılaşma için çalışmalarını tamamlayan Payas Belediyespor 1975’te tüm futbolcular iki gün önceden kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladılar. Teknik Direktör  Ender  Traş, çalışmaların hafta boyunca neşe içerisinde  geçtiğini belirtti. Ender Traş, 44 Malatya maçı öncesinde iki futbolcunun sakat olduğunu ancak takımda cezalı futbolcu bulunmadığını belirtti. Payas Belediyespor 1975 kulüp yönetimi ise centilmenlik örneği  sergileyerek  Malatya’dan gelmesi beklenen misafirler için 50 kişilik ek tribün yaptırdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here