Payasspor Yenildi Yine de Kümede Kaldı

0
88

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta kümede kalma mücadelesi veren Payasspor sahasında ağırladığı Ankara Adliyespor’a 2-0 yenilmesine rağmen kümede kaldı.

Hafta içinde büyük sıkıntılar yaşayan Mavi-Beyazlı ekip ligin son maçında Ankara Adliyespor’u ağırladı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında ise atak olan ekip konuk takım Ankara Adliyespor oldu. 73. dakikada Oktay Balcı ile golü bulan konuk takım, 84. dakikada Sezgincan’ın golı ile de farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takım da gol bulamazken, 90 dakika Ankara ekibinin galibiyeti ile sona erdi.

İstnbul ekibi Maltepe ile küme düşmeme yarışında olan Payas temsilcisi,  Maltepe’nin Sakarya deplasmanından 3-1’lık mağlup ayrılması ile ikili averaja gerek kalmadan, puan farkı ile kümede kalmayı başardı.

Kırıkhanspor da Mağlup Oldu

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta bulunan diğer bir temsilcimiz Kırıkhanspor ise sahasında ağırladığı Silivrispor’a 2-0 yenilerek, sezonun son haftasını puansız kapattı. Konuk ekip Silivrispor’un daha atak göründüğü maçta sahneye çıkan İsmail Düzgün 34. ve 45. dakikalarda attığı gollerle takımına 3 puanı getiren isim oldu. ikinci devrede her iki takımın çabası gol getirmeyince sahadan galip ayrılan taraf Silivri ekibi oldu. bu sonucun ardından 47 puanda kalan Kırıkhanspor ligi 8. sırada bitirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here