Payasspor, Tarsus İdman Yurdu’na Puan Kaptırdı!

0
271

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Sercan Murat Gündüzler** Çağlar Öztürk** Yunus Doğan**

Payasspor: Ahmet Üçgün*** Cuma Ali** (Dk. 69 Sezer**) Arif** Göktuğ** Gökhan Çırak**, (Dk. 46 Ömer*) Koray*** Gökhan Aydaş** (Dk. 60 Deniz**) Abdulsamet** Murat Can Bölükbaşı** Aykut** Necmi**

Tarsus İdman Yurdu: Anıl*** Abdurrahman Canlı** Samet** Ergun** (Dk. 87 Emre*) Burak** Mert** (Dk. 72 Ferhan**) Muhammed*** Sefa** Ali** (Dk. 64 Alper**) Fırat** Onur**

Sarı Kart: Arif, Sezer, Ömer (Payasspor), Muhammed, Sefa (Tarsus İdman Yurdu)

Goller: Dk. 77 Muhammed (Tarsus İdman Yurdu), Dk. 79 (Pen.) Koray (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Payasspor, kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede 1-0 geriye düşen Mavi-Beyazlı ekip 79. dakikada kazanılan penaltı ile beraberliği sağladı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Payas ilçe Stadında oynanan zorlu mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti ancak ilk devrede her iki taraf da gol bulamadı. Maçın ikinci yarısında da dengeli bir oyun vardı. 77. dakikada sahneye çıkan Muhammed Tarsus temsilcisini öne geçiren golü attı: 0-1. Bu golden hemen iki dakika sonra dakikalar 79’u gösterirken Payasspor bir penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Koray, düzgün bir vuruşla Tarsus İdman Yurdu kalecisi Anıl’ı avladı: 1-1. Bu gol maçın skorunu da belirlerken, her iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı.

Erzin Bld.spor, Yomraspor Maçından Eli Boş Döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor ise 8’ci hafta mücadelesinde Yomraspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Hasan Kaçar, Uğur Akalp ve Şefik Öner hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, ev Sahibi Yomraspor, Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Yomraspor’a galibiyeti getiren golü 41. dakikada Ali Özgür kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here