Payasspor, Tarsus İdman Yurdu’na 2 Golle Boyun Eğdi

0
93

Stat: Tarsus Şehir Stadı

Hakemler: Yakup Özhan** Mehmet Kirişçiler** Baki Mutlu**

Tarsus İdman Yurdu: Anıl** Abdurrahman*** Yasin** Mahmut** (Dk. 66 Nurullah*) Ergun*** Sefa** Sefacan* Yılmaz Can*** (Dk. 77 Samet*) Alper** (Dk. 89 Serkan*) Onur Şirin** İbrahim Hırçın***

Payasspor: Suphi* Cuma* Onur Çakır* Gökhan* (Dk. 74. Hasan*) Çetin* Murat Can* Ömer* Deniz* (Dk. 56 Koray*) Aykut* Tevfik* Fatih* (Dk. 67 Umut*)

Goller: Dk. 57 Yılmaz Can, Dk. 90+2 Abdurrahman (Tarsus İdman Yurdu)

Sarı Kartlar: Abdurrahman, Alper (Tarsus İdman Yurdu), Ömer, Cuma Ali, Necmi, Hasan, Çetin (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payasspor, Tarsus Şehir Stadında yapılan karşılaşmada Tarsus İdman Yurdu’na, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup oldu.

Taraftarların ilgi gösterdiği zorlu karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle bitti. Payasspor 57. dakikada Yılmaz Can’ın attığı golle geriye düştü. Bu dakikadan sonra rakip kalede beraberlik golü arayan Mavi-Beyazlı ekip, 90+2. dakikada Abdurrahman’ın golüne engel olamayarak rakibi karşısında iki farklı geriye düştü ve sahadan puansız ayrıldı.

Zirve mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu ise Payasspor’u yenerek iki hafta aradan sonra hanesine 3 puan yazdırmasını bildi.

Kırıkhanspor 2 Golle Galip Geldi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Kırıkhanspor ise sahasında konuk ettiği Ergene Velimeşespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti ve puan hanesine üç puanı yazdıran taraf oldu. Uzun süre golsüz devam eden karşılaşmanın 85. dakikasında sahneye çıkan Erhan, takımını öne geçiren golü attı. 90. dakikada ise Mehmet Fırat, Kırıkhanspor’ı iki farklı galibiyete taşırken, bu gol maçın skorunu da belirledi. Ev sahibi ekip bu sonucun ardından puanını 23’e çıkartırken, konuk takım ise 30 puanda kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here