Payasspor, Ladik Belediyespor’la Yenişemedi

0
701

payasspor (66)Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcisi Payasspor’un yeni sezon öncesinde Nevşehir Peri Tower Oteli tesislerinde yaptığı kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde devam ediyor.  Programı dahilinde yer alan özel karşılaşmada Payas ekibi, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor sahasında oynanan müsabakada Ladik Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Nevşehir bölgesi hakemlerinde Gökhak Dur, Fatih Karadağ ile Ömer Özcan’ın yönettiği karşılaşmada Ladik Belediyespor’un golünü 39. dakikada Vehbi, Payasspor’un golünü ise 48. dakikada Mehmet Selçuk Hızarcı attı. Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, kamp kadrosuna yeni katılan 3 futbolcu ile Kaleci Suphi Dağ’ın haricinde tüm futbolculara bu maçta forma verdi.

Payasspor’un yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer bir taraftan da prensipte anlaştığı ve kampa davet ettiği futbolcular, İsmail Şener, Hüseyin Yahyaoğlu ile Ramazan Mert Ateş, takım ile birlikte çalışmalara başladı.

payasspor (68)

Payasspor’un Ziyaretçileri Red Bull Kanatlar Takımı

Payasspor’un her kesimden ziyaretçileri ise eksik olmuyor. Yeni sezon öncesinde kamp yaptığı Nevşehir’de Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü sahasında oynanan Ladik Belediyespor karşılaşmasındaki misafirleri Red Bull Kanatlar takımı oldu. Karşılaşmanın bitmesiyle Red Bull Kanatlar takımından Setenay Kalkan ile İlayda Tepe, Payasspor’lu futbolculara, başarılı sporcular, Üniversite öğrencileri ile yüksek tempoda çalışanların rağbet ettiği Red Bull enerji içeceği ikram etmelerinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öte yandan yönetim tarafından satın alınan ve kulübe hediye edilen takım otobüsünün 31 PAY 32 numaralı plakası genç futbolcular tarafından takıldı.

payasspor (67)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here