Payasspor Karadeniz Deplasmanından Altın Değerinde Üç Puanla Döndü

0
154

Stat: Arsin İlçe Stadı

Hakemler: Cihat Çelikdağ** Hakan Eygü** Ünal Doğru**

Arsinspor: Ethem* Mikail*** Caner** (Dk. 46 Emrah*) Enes** Mesut** Sergen* Mikail** Miraç* İskender* Batuhan* (Dk. 55 Özgür*) Recep*

Payasspor: Ahmet Üçgün*** Arif*** Cuma*** Aykut*** Abdulsamet*** Göktuğ*** Gökhan Çırak*** (Dk. 50 Ömer***) Koray*** Necmi*** Gökhan Aydaş**** (Dk. 63 Deniz Karadeniz****) Murat Can***

Sarı Kartlar: Mücahit, Şefik, Özgür (Arsinspor), Cuma, Aykut, Deniz (Payasspor)

Kırmızı Kart: Dk. 90. Mikail (Arsinspor)

Goller: Dk. 11 Mikail (Arsinspor), Dk. 27 Gökhan Aydaş, Dk. 78 Deniz Karadeniz (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsimiz Payasspor, Arsin İlçe Stadında Arsinspor’a konuk oldu. Mavi-Beyazlı temsilcimiz, rakibin 2-1 yenerek Karadeniz’den altın değerinde üç puanla döndü.

Maça tutuk başlayan Payas temsilcisi, 11. dakikada Mikail’in golü ile geriye düştü. Daha sonra maçta dengeyi sağlayan Payasspor, 27. dakikada Gökhan Aydaş ile beraberliği yakaladı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirlerdi: 1-1.

İkinci yarıda da her iki takımın rakip kalede gol girişimleri vardı. Ancak 78. dakikada sahneye çıkan Deniz Karadeniz, takımının galibiyet golüne imza atarken, temsilcimiz Payasspor uzun bir aradan sonra aldığı bu galibiyetle 3 puan hasretine son verdi.

Başkan Osman Tufan; “Haklı Galibiyet Aldık”

Payasspor’un haftalar sonra Trabzon deplasmanında Arsinspor’u 2-1 yenmesi bölgede sevinçle karşılandı. Payasspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 8’e çıkartırken, Kulüp Başkanı Osman Tufan, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Tufan; “Rakibimiz Arsinspor karşısında göze hoş gelen ve iyi bir futbolun ardından haklı bir galibiyet elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İleriki haftalarda daha da iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Basın Sözcüsü Bekir Tufan da galibiyetin ardından yaptığı açıklamada elde edilen bu galibiyetin ardından Payasspor üzerinde dolaşan kara bulutların dağıldığına işaret etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)