Payasspor Bergama Maçına Bileniyor

0
249

payasspor (12)Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, yeni sezon öncesinde Nevşehir’deki 2. etap kamp çalışmalarının tamamlamasının ardından döndüğü Payas’ta, 15 Temmuz Şehitler stadında taraftarlarıyla buluştu. Yapılan antrenmanı Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, Yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Derman Gözükara ve kalabalık taraftar toplu izledi.

Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler Erdoğan Sarıuşak ve Nahit Özseçen nezaretinde hafif çalışma yapan futbolcuların neşelerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

payasspor (14)

3 Eylül Cumartesi günü Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında ligin ilk haftasında Bergama Belediyespor’u konuk edecek olan Payasspor’da Teknik Direktör Mehmet Seçkin, futbolculara önümüzdeki 4-5 gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaptıracağı ve daha sonra da idman adedini 1’e indireceği öğrenildi.

Bu arada Payasspor Kulüp Sportif Direktörü Derman Gözükara, prensipte anlaştıkları 3 futbolcunun takım ile birlikte antrenmanlara başladıklarını ve önümüzdeki günler içerisinde de resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

payasspor (13)

Payasspor’lu Futbolculara Baklavalı Moral Desteği

Öte yandan Payasspor’lu futbolcular, ilk idmanlarında ziyaretçi akınına uğradı. Kampın bitmesinin ardından kendilerine verilen 4 günlük tatilin ardından ilk idmanlarını gerçekleştiren Payasspor’un antrenmanını izleyen Payas Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Veysi Güler ve yönetim kurulu üyeleri, antrenmanın bitmesinin ardından futbolculara baklava ikram ederek moral desteğinde bulundular. Teknik heyet ve futbolcularla da tanışan Güler ile Kulüp Başkanı Gökhan Akel, moral vermek amacıyla getirilen baklavayı futbolculara kendi elleriyle ikram ettiler. Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, verdikleri destekten dolayı Ak Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler’e, yönetim kurulu üyelerine ve taraftarlara teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here