Payasspor Antalya’da Oksijen Depoluyor

0
214

payasspor-52Spor Toto 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Payasspor’un, Antalya Kemer Limak Limra Oteli tesislerindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımı antrenörler Nahit Özseçen ile Erdoğan Sarıuşak nezaretinde hız kesmeden devam ediyor. Yoğun geçen antrenmanların ardından zaman-zaman fırsat bulan futbolcular  Limak Limra Oteli lobisinde bir araya gelerek hoşça sohbet ediyorlar.

Devre arasından yararlanarak 12 günlük kamp çalışmalarını Antalya Kemer’de sürdüren Payasspor’da Kulüp Müdürü Bülent Erol, kamp esnasında takıma gösterilen yakın ilgiden dolayı Calypso Tour Şirketine ve şirket yetkilisi İlker Yuvauç’a teşekkür etti.

payasspor-53

Payas Kalesi Gole Kapalı

Payasspor’un kamp yaptığı Antalya Kemer’de, genç kaleciler Ahmet Üçgün, Suphi Dağ ile Ömer Eleler’e, kaleci Antrenörü Nahit Özseçen tarafından yakın ilgi gösteriliyor. Mavi-Beyazlı Payasspor’un genç kalecileri yeni sezonun başlamasıyla birlikte rakiplerine gözdağı vererek kalemiz gole kapalı dediler. Payasspor’un alt yapısından yetişen genç yetenekler Ömer Eleler, Sezer Çelik ile Oğuzhan Kuş ise forma kapabilmek için yoğun çalışıyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here