Payas OSB’de ‘Belge Düzenine Yönelik’ Sunum Yapıldı

0
246

payas-osb1“İnsanların En İyisi İnsanlara Faydalı Olandır”

Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Hatay Gelir İdaresi Başkanlığı’nın ortaklaşa olarak gerçekleştirdiği ‘Belge Düzenine Yönelik’ toplantı geniş katılımla yapıldı.

Payas Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda bölge sanayicilerinin ve muhasebe bölümü çalışanlarının katıldığı ve ilgiyle izlediği toplantıda konuşan Hatay Gelir İdaresi Denetim Müdürü Namık Orhan; Yaygın ve Yoğun Vergi Denetiminin Amacı, Fatura, Sevk İrsaliyesi ve İrsaliyeli Fatura Düzenleme Esasları; Yapılan Yaygın ve Yoğun Vergi Denetimlerinde Tespit Edilen Usulsüzlükler başlıkları altında sunum yaptı.

payas-osb2

Daha sonra konuşan Hatay Gelir İdaresi Başkanı Nazmi Erol; “Bizim inancımıza, yaşam tarzımıza, yönetim biçimimize göre insanlara en faydalı olan insanlara katkı sağlayanlardır. İnsanların en iyisi insanlara faydalı olandır. Ben inanıyorum ki; demir çelik sektöründe üretim yapan, istihdam yaratan, vergisini ödeyen, ülkemize, Hatay’ımıza, Payas’ımıza değer katan bu sektördeki herkese canı gönülden teşekkür ederim. Sorunlarımız tatbikî olacak. Bu toplantımızın amacı da sorunları ortadan kaldırabilmek veya en asgariye indirebilmek içindir” dedi.

Payas OSB Başkanı Yunus Kendir ise, yapıcı yaklaşımları ve çalışmaları için Gelir İdaresi Başkanlığına teşekkür etti. Konuşmaların ardından davetlilerin soruları cevaplandırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here