Payas Kaymakamından Eğitim Seferberliği

0
75

payas-eğitimPayas Kaymakamı İrfan Demiröz, Payas’ta görev yapan tüm öğretmenler ile “Payas Kaymakamlığı yeni eğitim öğretim yılı tanışma toplantısı” düzenledi.

Kaymakam İrfan Demiröz toplantıda; “Yeni eğitim öğretim yılı memleketimize ilçemize hayırlı olsun huzur ortamı getirsin. Sizler eğitim ordumuzun fedakâr cefakar kahramanlarısınız sizler sayesinde yeni nesiller doğruyu ve hakikati öğreniyor sizlere şükran borçluyuz. İlçemizin Devlet birimlerini süratle tamamlamaktayız bu aşamada okul müdürlerimiz ve siz değerli öğretmenlerimizden yardım alacağız. İlçemizin kalkınması, huzur ortamının oluşması için sizler ile birlikte kader birliği yapacağız. Sizler ile birlikte toplumsal kalkınma yapacağız bu konuda fedakarlıklar yapacağız. Çok çalışacak, cehaletle, adaletsizlikle ve yoksullukla mücadele edeceğiz, başarıyı ödüllendireceğiz” diyerek eğitim kalitesini artırma yönünde uygulanması gerekenleri öğretmenler ile paylaştı.

Payas Kaymakamı İrfan Demiröz konuşmasının devamında, eğitim camiasından, birlikte uygulamak üzere taleplerini sıraladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here