Payas İçeride, Erzin Deplasmanda Puan Avında!

0
60

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz Erzin Belediyespor ile Payasspor’un bu hafta sonu yapacakları maçların programı ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu haftanın programına göre, Erzin Belediyespor, deplasmanda Tire 1922 Spor ile mücadele edecek, Payasspor ise Bucaspor’u ağırlayacak. Her iki maç da Cumartesi günü (bugün) oynanacak. Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor ise Milli maç arası nedeniyle bu hafta maç yapmayacak.

Geçen hafta ligin ilk maçında kendi sahasında Kozan Belediyespor’u ağırlayan ve sahadan puansız ayrılan Erzin Belediyespor, bu hafta sonu deplasmanda Tire 1922 Spor ile puan mücadelesi yapacak. Turuncu-Beyazlı ekip, Tire’den puan veya puanlarla dönerek bu sezonun ilk puanlarını kazanmak hedefi ile bugün sahaya çıkacak.

Geçen hafta Cizre deplasmanında son dakikada yediği golle Cizrespor’a mağlup olan Payasspor ise haftayı seyircisi önünde geçirecek. Sahasında Bucaspor’u ağırlayacak olan Mavi-Beyazlı ekip saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek ve 3 puanın sahibi olmak istiyor. Payasspor ile Erzin Belediyespor’un bu hafta sonu maçlarının programı şöyle olacak: >>>>

Tire 1922 Spor-Erzin Belediyespor

8 Eylül 2018 Cumartesi saat: 19.00

Tayfur Çiçek Stadı

Tunç Özdemir, Serhat Sağır, Kerem İlitangil

Payasspor-Bucaspor

8 Eylül 2018 Cumartesi saat: 15.30

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Mehmet Şükrü Közcü, Eren Özçelik, Yakup Keçeci

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here