Payas Bld.spor 1975, Malatya Deplasmanından 1 Puanla Döndü

0
177

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Payas Belediyespor 1975, deplasmanda karşılaştığı 44 Malatyaspor ile 1-1 berabere kalarak, kente yine namaglûp döndü. Kulüp Başkanı Mehmet Ay, futbolun yanı sıra voleybolda da namaglûp olarak yollarına devam ettiklerini belirtti.

Namaglûp olarak liderliklerini sürdürdüklerini belirten Başkan Mehmet Ay; “Deplasmanda grubumuzun etkili takımlarından biri olan 44 Malatyaspor’la yaptığımız maçtan 1 puan aldığımız için mutluyuz. Maç zevkli bir mücadele içinde geçti. Maçta galipte gelebilirdik ancak birkaç net pozisyonu değerlendiremedik. Şimdi önümüzde ki maçlara bakacağız” dedi.

Voleybolda da başarılı bir grafik çizdiklerini kaydeden Ay; “Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi C grubunda bulunan takımımızda namaglûp olarak lider durumda. Kendi sahamızda oynadığımız Esenlik Malatya Belediyespor’u 3-0 yenmeyi başardık. Şunda 9 puanla lider durumdayız. Burada da hedefimiz 2. Lige çıkmaktır. Gelecek hafta deplasmanda İnönü Üniversitesi ile karşılaşacağız” şeklinde konuştu.

Payas Belediyespor’dan Çelik-İş’e Ziyaret

Öte yandan, Payas Belediyespor 1975 kulüp yöneticileri, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimini de ziyaret ederek tebrik ettiler. Çelik İş Sendikası İskenderun Şube binasındaki ziyarette, Şube Başkanı Metin Önde, Genel Sekreter Hacı Gönül, Mali Sekreter Tuncay Avcı, Teşkilat Sekreteri Musa Okçu ile Eğitim Sekreteri Murat Kayış da bulundu. Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, Yönetim Kurulu olarak Payas Belediyespor’a 3. Lig yolunda başarılar dilerken, Kulüp Başkanı Mehmet Ay’da yeni yönetimi tebrik ederek takıma destek olunmasını istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here