Payas Belediyespor Namaglûp Liderliğini Sürdürüyor

0
115

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele veren Payas Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Adıyaman Belediyespor’u da 3-0 yendi. Payas Belediyespor, ligin 5. haftasında gol yemeden hem liderliğini hem de yenilmezliğini sürdürdü.

Adıyaman Mansur Yardımcı Stadında oynanan maça hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz Payas Belediyespor, ilk yarıda Utku’nun golü ile devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Payas ekibi, penaltıdan Utku ve Ali Kurt’un golleri ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Puanını 13’e çıkaran Payas Belediyespor, kalesinde gol görmeden namaglûp liderliğini sürdürmenin mutluluğunu yaşadı.

Belediye Başkanından Centilmenlik Örneği!

Adıyaman’da gerçekleştirilen karşılama sonunda soyunma odasına giden Payas Belediyespor futbolcuların yanına giden Adıyaman M. Necip Büyükarslan, centilmenlik örneği göstererek, futbolcuları tebrik etti ve başarılar diledi.

Alt kategorilerde Payas Belediyespor’un aldığı sonuçlar ise şu şekilde oldu; U-19: İskenderunspor:3-Payas Belediyespor: 1, U-15: Erzin Belediyespor: 0-Payas Belediyespor: 5.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here