Payas Belediyespor Liderliğini Sürdürdü

0
79

Stat: Payas Belediyespor Tesisleri

Hakemler: Mehmet Avcı***, Hasan Hüseyin Dinler***, Süleyman Altınkurt***

 Payas Belediye 1975: Ersin***, Ferdi***, Mehmet Ali***, Hakan***, Yakup***, Samet***, Ali Kurt****, Ömer Faruk***, Ahmet Lütfi*** (Dk. 54. Emre**), Utku*** (Dk. 79 Sinan*), Murat Kurt **** (Dk. 88 Yusuf*)

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü: Kaan*, Abdullah*, Ramazan*, Nariz*, Gökhan*, Samet**, Nurullah**, Enver*, Ersen* (Dk. 46. Recep*), Fırat* (Dk. 46 Serdal*), Ergül*

Goller: Dk. 23 Murat Kurt, Dk. 64 Hakan, Dk 74. Ali Kurt (Payas Belediye)

Kırmızı Kart: 51. Dk. Ömer Faruk (Payas Belediye 1975)

İlimizi Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta temsil eden lider Payas Belediye 1975, kendi sahasında konuk ettiği Elazığ İl Özel İdarespor’u sahada 40 dakika 10 kişi kalmasına karşın, her iki yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Grupta namağlup liderliğini sürdüren Payas Belediye, ligin ilk devresini 34 puan ile kapadı.

Müsabakanın ilk dakikalarına tutuk başlayan ev sahibi Payas Belediye, karşılaşmanın 15. dakikasından sonra oyun kontrolünü eline aldı. Karşılaşmanın 23. dakikasın rakip kalede etkili giden Payas Belediye, Ahmet’in sağ kanattan yaptığı ortada Murat Kurt, topu düzeltti ve sert şutla topu filelere gönderdi: 1-0. 44’te Ali Kurt’un soldan güzel ortasında Hakan, şık kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

İkinci yarıda da etkili oynayan ve ne yapmak istediğini bilen Payas Belediyespor, oyun hakimiyetini elinden bırakmadı. Karşılaşmanın 51. dakikasında yaşanan bir pozisyon sonra tansiyonlar gerildi ve futbolcular arasında itiş kalkış yaşandı. Pozisyon sonra sarı kart görenlerden Ömer Faruk, itirazlarını sürdürmeye devam edince hakem, kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Sahada 10 kişi kalmasına karşın iyi bir futbol sergileyen Payas Belediye, karşılaşmanın 74. dakikasında Ali Kurt ile skoru 3-0’a taşıdı. Payas Belediye, ligde puanını 34’e çıkardı ve hem liderliğini hem de yenilmezliğini korudu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here