Payas Belediyespor Liderliğini Korudu

0
376

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Payas Belediyespor, Siverek Belediyespor’u deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen 2-0 yenerek, liderliğini korudu. Mavi-Beyazlı ekip 2 golü de 10 kişi kalmasının ardından buldu.
Payas Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü Şanlıurfa Siverek’te yapılan müsabakaya, Ersin, Ferdi, Mehmet Ali, Hakan, Cafer, Samet, Sinan, Şükrü, Haşim, Utku ve Murat on biri ile çıktı. Maça temkinli başlayan her iki takım ilk yarıda gol kaydedemedi.
İkinci yarı, her iki takımında galibiyet arzusu ile başladı ancak maçın 60. dakikasında Payas Belediyespor’dan Utku gördüğü kırmızı kart ile takımını eksik bıraktı. 10 kişi ile mücadelesine devam eden Payas Belediyespor 70. dakikada oyuna dâhil olan Ali Kurt’un 72. ve 88. dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.
Bu sonuç ile ligde yaptığı 3 maçı da kazanan Payas Belediyespor 9 puana ulaşırken, gol yemeden liderliğini de sürdürdü.
Payas Belediyespor, hafta sonu yapılan maçlarda diğer kategorilerde de başarılı sonuçlar aldı. U-19 takımı Asaşspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, U-17 takımı ise Ardıçlı Belediyespor’u 8-2 mağlup etmeyi başardı. U-15 takımı da deplasmanda Arsuz Belediyespor’u 8-1 mağlup ederek flaş bir galibiyete imza attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here