Paşa Karaca Lisesi Çevresindeki Kaldırımlar Yenilendi

0
175

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kaldırım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında, Modern Evler Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde ve ana caddelerde kaldırımlar yenilendi.

Devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçemiz sınırları içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaç olan mahallelerde yolların, kaldırımların bakımlarını yapmaya devam ettiğini kaydetti. Fen İşleri Birimi kontrolündeki ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Dingil, yolların ve kaldırım yenileme çalışmalarının tam anlamıyla bitmesinden sonra mahallenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Halka hizmet noktasında ellerinden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını ve yapacaklarını vurgulayan Başkan Dingil; “Öğrenciler ve veliler yapılan düzenlemeden oldukça memnun. İskenderun Belediyesi olarak İskenderun’u daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. İskenderun Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here