Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Hatay’ın İlk Proje Okulu Oldu

0
813

paşa karaca okulu1İskenderun’da eğitim hizmeti veren Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hatay’ın ilk proje okulu kapsamına alınarak 2016-17 eğitim döneminde Fen ve Sosyal Bilimler Programları uygulayacak.

İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın planlamaları çerçevesinde Türkiye’deki 35. İmam hatip arasında Hatay’da ilk proje okuluna dönüşen okul oldu.

İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erkal Yiğit; “Okulumuz, 2016-2017 Eğitim öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 35.Proje Okulu olarak Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler programı uygulayacak olan Proje Okulu olarak 102 Kız-Erkek olarak yoluna devam edecektir. Öğrencilerimiz dini eğitimlerinin yanında Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri Lisesi müfredatı uygulanacaktır. Bu özelliği ile ilimizdeki ilk ve tek proje okulu olma onurunu da elde etmiştir.

paşa karaca okulu2

Sahip olduğu başarılı geçmişi, vizyon ve misyonuyla okulumuz daha dinamik bir şekilde eğitim faaliyetlerini sürdürecek, kaliteli öğretmen kadrosu, fiziki ve teknolojik altyapısı ile ilimizin en seçkin eğitim kurumlarından biri olmayı sürdürecektir. Teknolojik altyapısı, uzman eğitim kadrosu, fiziki imkânımız ile alınacak sınırlı sayıda öğrenciye sunacağı nitelikli eğitimle, ülkemizin eğitim ve kültür hayatına büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyor, bu hayırlı ve güzel işlerde bizler de varız diyerek iyi bir karakter iyi bir kariyer ilkesiyle hareket ederek koşmaya başlayacağız.

TEOG tercihinizde İskenderun Paşa Karaca Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih etmeyi unutmayın. İskenderun’daki bu fırsatı çocuklarınıza hem yakınlarınıza hem de çevredeki başarılı öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) adıyla hizmet verecek olan okul yemekhanesi, 250 kişilik pansiyonu, fiziki imkânları, kaliteli ve seçkin öğretmen kadrosu ve burs olanaklarıyla öğrencileri bekliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here