Palmiye Rotary, 35 Çocuğa Yeni Yıl Hediyeleri Verdi

0
275

İskenderun Palmiye Rotary Kulübü, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği bünyesindeki 35 öğrenciye çeşitli yeni yıl hediyeleri aldı.

Kulübün Gençlik Merkezi’nde bir araya gelen Rotary Kulübü 2430. Bölge Guvarnörü Murat Öz ile eşi Ela ve Hatay Bölgesi Guvarner Yardımcısı Oya Gali ile eşi Nebil Gali, Korunmaya muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çalışmaları ve projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Palmiye Rotary Gençlik Merkezi’ndeki törende konuşan İskenderun Palmiye Rotary Kulübü Başkanı Dergan Çarpar, çocukların eğlenmesini sağlayarak, onlara katkı sunmayı sürdürdüklerini söyledi.

Palmiye Rotary’nin desteğini sık sık gördüklerini belirten Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Palmiye Rotary başkanları ve üyelerinin duyarlılığı sayesinde çocukların yaşamlarına yapılan dokunuşların onların yaşamında büyük ve olumlu etkinlikleri de beraberinde getirdiğine vurgu yaptı. Yine Palmiye Rotary’nin girişimiyle çocukların Ankara’ya götürülerek Atatürk’ü tanımalarına olanak tanıdıklarını söyledi. Anıtkabir’i, Atatürk Orman Çiftliği’ni gezdiklerini, bayramlar ve özel günlerde de kulübün desteğini yanlarında hissettiklerini söyleyen Başkan Çakmaklı, “İyi ki Palmiye Rotary ile tanıştık, iyi ki varsınız. İnanıyorum ki; bundan sonraki süreçte de ortak bir şekilde güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Rotary Kulübü Bölge Guvarnörü Öz, yardımcısı Gali ve İskenderun Palmiye Rotary Kulübü Başkanı Çarpar, merkezde açılan İngilizce ve bilgisayar kurslarına destek veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu’nu da ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here