Palmiye Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

0
820

İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesine kattığı hekimlerle güçlenmeye devam ediyor. Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla Palmiye Ailesine katılan hekimleri kamuoyuna tanıttı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Erayman, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kemal Kılıç, Radyoloji Uzmanı Dr. Seda Çam ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Boran’ı tanıtan Başhekim Şahutoğlu; “Palmiye Ailesinin kendi kadrosuna kattığı, bölgemizde daha önce önemli hizmetlerde bulmuş, eğitim süreçleri bakımından da son derece başarılı olan hekim kadrosunu tanıtmak için bir aradayız. Palmiye’nin çok önemli bir özelliği, kaliteyi etik standartlarla, etik değerlerle harmanlayan ve bundan hiçbir şekilde taviz vermeyen bir kurum. Bölgede bu özelliği ile halkın nezdinde ve hastalarımızın nazarında çok ciddi manada güven oluşturmuş bir kurum durumundayız. Bu güveni sarsmamak ve pekiştirmek için seçimlerimizi ciddi bir titizlik içerisinde gerçekleştiriyoruz.

Her zaman söylediğimiz gibi sağlık sektörünün dinamik bir sektör olduğunu, dinamik bir süreçle işlediğini, sağlıklı ve nitelikli sağlık hizmeti sunabilmenin her şeyden önce kaliteli bir kadro ile sağlanabileceğini ifade ediyorduk. Palmiye ailesi olarak da bu kaliteli kadromuza yeni, heyecanlı, dinamik hekim kadrolarını katmak suretiyle Palmiyeyi güçlendirmeye, geliştirmeye, bölge halkına çok daha iyi standartlarda hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Bu hususta da hem kendi kurumumuza hem bölge hastalarımıza çok iyi standartlarda hizmetler verebilecek hekim kadrosunu bu hafta itibariyle bünyemize kattık. Öncelikle kendilerine Palmiye ailesine hoşgeldiniz demek istiyorum. Onların çok kısa bir özgeçmişlerini sunmak istiyorum.

1977 Ankara doğumlu olan Dr. Kemal Kılıç, Ankara Üniversitesinde tıp eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitimini Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan doktorumuz dokuz yıldır İskenderun Devlet Hastanesinde hizmet verdikten sonra bu hafta itibariyle Palmiye Ailesine katıldı.

1983 doğumlu olan Dr. Ali Erayman Hacettepe Üniversitesinde tıp eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitimini ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlayan Doktor Erayman, 2014-2016 yılları arasında Yrd. Doç. olarak Mustafa Kemal Üniversitesinde görev yaptı. 2016 – 2018 yılları arasında Sakarya’da özel bir hastanede çalışan doktorumuz yine bu hafta itibariyle kadromuza katıldı.

1984 İskenderun doğumlu olan Radyoloji Uzmanı Doktor Seda Çam da tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesinde tamamladı. Ankara Numune eğitimi ve Araştırma Hastanesinde Radyoloji ihtisasını tamamlayan Çam, mecburi hizmetini Samandağ Devlet Hastanesinde yaptı. 2016-2018 yılları arasında İskenderun Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Seda Çam artık Palmiye Hastanesinde görevine devam edecek.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Cebeci Çocuk Hastanesi, İskenderun Devlet Hastanesi ve Palmiye Hastanesinde stajlarını yapan Diyetisyen Ecem Boran da artık hastanemiz bünyesinde hizmet vermeye devam edecek.

Bilimsel değerleri etik kavramlarla yoğurarak ve bu kavramlardan hiçbir şekilde ödünler vermeden icra etme özelliğini özel sahip olması nedeniyle Palmiye her geçen gün büyüyor, tercih edilen bir kurum haline geliyor. Kişilik ve ahlak olarak etik değerlere riayet eden karakterde olan bu arkadaşlarımızın varlığının bu kuruma ve bu bölgeye büyük bir güç katacağını inanıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Palmiye Ailesine katılan doktorlar da kısa birer konuşma yaparak hedeflerini ve duygularını dile getirdiler.

İlk olarak söz alan Radyoloji Uzmanı Dr. Seda Çam; “Mecburi hizmetimi Samandağ Devlet Hastanesinde yaptım sonra İskenderun’da devam ettim. Doğduğum hastanede çalıştım iki yıl boyunca. Palmiye Hastanesi’nde de yine kendi memleketimde, bildiğim yerde rahatça çalışacağımı düşünüyorum, hem akademik anlamda hem de fiziksel ortam anlamında oldukça mutluyum” dedi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kemal Kılıç ise; “2009 yılında İskenderun’a mecburi hizmet için gelmiştim. Hizmetimi bitirdikten sonra memleketim Ankara’ya dönmeyi düşünüyordum ama buradaki insanlarla olan güzel diyalogumuz ve İskenderun’u çok sevmemden dolayı burada kaldık. 9 yıl İskenderun Devlet Hastanesi’nde hizmet verdikten sonra daha nezihi daha güzel bir ortamda halkımıza hizmet vermeye devam etmek için Palmiye Hastanesi’ni tercih ettim” diye konuştu.

İlk kez İskenderun’da görev yapacağını kaydeden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Erayman da; “İskenderun daha önceden çalıştığım bir yer değildi. İlk kez çalışacağım. Buraya geldikten sonra, sizinle ve hastanedeki arkadaşlarla görüştükten sonra, hem doktorlar, hem hastalara karşı hastanedeki etik davranışlar benim gönlümü fetheden bu oldu. Ekip olarak tavrınız, adaletli yaklaşımınız çok önemli. Çok iyi, çok verimli bir sürecin bizi beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Boran da duygularını şu şekilde ifade etti; “Burada staj yaptığım dönemde hastaya verilen önem ve hassasiyet beni çok etkilemişti. Burada çalışmayı çok istemiştim. Palmiye ailesinde olmak benim için çok mutluluk verici. Obezite günümüzde diğer sağlık sorunlarına da yol açtığı için büyük önem taşıyor. Halkımıza bu hastanede, bu güzel ortamda hizmet vermek benim için çok mutluluk verici.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here