Özlem ve Seyhan, Mutluluğa Yelken Açtı

0
242

seyhan tan düğünİskenderun’da haftalık olarak yayınlanan Hatay Yaşam Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Seyhan Tan, Gelişim Hastanesi Hemşirelerinden Özlem Aykıroğlu ile hayatını birleştirdi. İskenderun Memo Restoranda düzenlenen düğün törenine katılanlar genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Ak Parti Hatay eski Milletvekili ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Karayılan Belediye Başkanı ve MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yurtman gibi isimlerin katıldığı düğün töreninde Seyhan ile Özlem’in nikah şahitliklerini ise Hatay Esnaf Odalar Birliği İkinci Başkanı ve İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, İşadamı Kazım Yıldız, Öztrans Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan ve Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu yaptılar.

Nikah merasiminin ardından evlenme cüzdanını Özlem Aykıroğlu Tan’a veren Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül genç çifte mutluluklar diledi. Düğün töreninin ilerleyen saatlerinde, miting nedeniyle davete geç katılan CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’ın başı çektiği halaylar çekildi. Davetlilerin oldukça hoş vakit geçirerek bu güzel günlerine ortak oldukları Özlem ve Seyhan Tan çiftinin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu.

Bizlerde İskenderun Gazetesi olarak Özlem ve Seyhan Tan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Aykıroğlu ve Tan Ailelerini de tebrik ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here