Özkaya Arçelik Mağazası Park Forbes AVM’de Hizmete Açıldı

0
1021

arcelik-ozkayalar2Arçelik’in, İskenderun Park Forbes AVM’de yeni konsept mağaza açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye’nin lider beyaz eşya ve aletleri markası Arçelik geniş ürün yelpazesi ve deneyimleme alanlarını tüketicilerle buluşturan ‘Modern Mağaza’ yatırımlarına devam ediyor. Arçelik’in İskenderun’daki 5. mağazasının açılışı, Park Forbes AVM’de 400 metre büyüklüğüyle yeni yerinde görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Açılışa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arçelik A.Ş. Türkiye Genel Müdürü Can Dincer, Arçelik Satış Direktörü Barış Orbay, Arçelik Aş. Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Adana ve İstanbul dan gelen Arçelik Yetkilileri, iş adamları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

arcelik-ozkayalar3

Açılış kurdelesini kesen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Mağaza yetkililerine yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, siftah olarak ilk alış verişi kendisi yaptı ve mağaza sahiplerine hayırlı işler diledi.

İskenderun’da yıllardır başarılı bir şekilde ticari hayatlarını sürdüren Melih Özkaya, Meriç Özkaya ve Vicdan Eraslan Özkaya, yeni iş yerinde yeni konsepetle İskenderun halkına daha iyi hizmet etmek için çaba sarf edeceklerini vurguladılar. Açılışa özel Emel Başdoğan pişirim etkinliği ise yoğun ilgi gördü.

arcelik-ozkayalar4

Arçelik’in tarihiyle yaşıt olan bayisi Özkaya Ticaretin İskenderun’daki üçüncü mağaza yatırımı olma özelliği taşıyan yeni mağaza, modern perakendecilik konusunda en son uygulamaları tüketicilerle buluşturdu. Yeni mağaza, deneyim alanları ile tüketici elektroniği ve beyaz eşyadaki geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here