Oylarını Kullandılar Hayırlı Olsun Dileğinde Bulundular!

0
411

adaylar oy kullandı1Aylardır süren seçim çalışma süreci sona erdi. Dün tüm ülke genelinde seçmenler oy kullanırken, adaylar da sandık başına gitti.

İskenderun Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Eşi Dr. Ümran Civelek ile birlikte oyunu İskenderun Mithat Paşa İlkokulunda kullandı. Görevlilere başarı dileğinde bulunan Başkan Civelek eşi ile birlikte 1376 no’lu sandıkta oyunu kullandı. Beldelerde ve İskenderun’daki okulları ziyaret eden Başkan Civelek, sandık görevlilerine başarı dileğinde bulundu.

adaylar oy kullandı2

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise ailesi ile birlikte Şükrü Kanatlı ilköğretim okulunda oylarını kullandı. Sandık başkanına ve görevlilere başarılar dileyen Seyfi Dingil oy pusulasını alıp oyunu kullandı. Dingil, seçimlerin kentimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, oyunu Hürriyet İlkokulunda kullandı. Eşiyle birlikte sandık başına giden Gül, 1252 no’lu sandıkta oyunu kullandı. Gül, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

adaylar oy kullandı3

Büyükşehir Adayları da Sandık Başında!

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş da, oy kullanacağı Antakya Vali Teoman İlköğretim Okulu’na eşi Nazan ve kızı Nimet Tuçe Savaş ile birlikte gitti. Savaş, eşi ve kızıyla birlikte oy kullanmak için sıranın kendisine gelmesini bekledi. Oyunu 1285 No’lu sandıkta kullanan Savaş, seçimlerin başka illerde olmak üzere, tüm ülkeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

adaylar oy kullandı4

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin de Antakya Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesi’nde eşi ve çocukları ile birlikte oyunu kullandı. Ergin, sandık başkanı ve sandık görevlileri ile kısa süreli sohbette bulundu. Ergin ailesi 2329 no’lu sandıkta oy kullandılar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve eşi Zübeyde Aslan da Kurtuluş İlköğretim Okulunda oylarını kullandılar. 1051 Nolu sandıkta oy kullanan Aslan çifti, seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ettiler.

adaylar oy kullandı5

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan, Antakya’da Vali Teoman İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Basının yoğun ilgi gösterdiği oy kullanma işleminden sonra bir açıklama yapan Çalışkan; “Seçimlerin Hatay’ımıza, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

adaylar oy kullandı6

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here