Operasyonlar İnançlı ve Kararlı Bir Şekilde Sürüyor!

0
123

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, ilimizde Adana Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde başlatılan Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonunda Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.448 personelin ve 97 operasyonel timin görev aldığını duyurdu.

Yıldırım Operasyonlarının, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ettiğine işaret edilen açıklamada şu bilgilere yer verildi;

“Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Adana Jandarma Bölge Komutanlığınca Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu başlatılmıştır.

 Bahse konu operasyonda Adana Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Hatay-Osmaniye ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlıklarında görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), PÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 1.448 personel, 97 operasyonel tim görev almaktadır.

Bugüne Kadar 15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Yurt  içinde  terörün  tamamen  ortadan  kaldırılmasına  yönelik  yürütülen Yıldırım 1-2-3-4 Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 15 terörist etkisiz hale getirilmiş, 30 mağara, sığınak ve depo imha edilmiş, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Yıldırım Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam etmektedir.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here