Öntürk; “Bu Şehri Hep Beraber İmar ve İhya Edeceğiz”

0
9

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk; “Bu Şehri Hep Beraber İmar ve İhya Edeceğiz

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, birlik ve beraberlik içinde Hatay’da umutları yeniden yeşerteceklerini kaydetti.

10 yıllık süreçte su sorununu çözemeyen, altyapıyı yapamayan, yol yapamayanlara dur denilmesi gerektiğini, bu şehir için birlikte mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden Öntürk, gün boyunca Antakya’da ziyaretlerde bulundu.

Kent yönetiminde söyleyecek sözü olan herkesi dinleyeceklerini ifade eden Öntürk, kenti yeniden ayağa kaldırarak herkese büyükşehir nasıl yönetiliri göstereceklerini söyledi.

Hatay’ı ayağa kaldırırken, hangi fikirden olursa olsun kent için birlik olunması gerektiğini ifade eden Öntürk; “Şehrimizi güçlü bir şekilde ayağa kaldırıp geliştirirken en önemli paydaşlarımızdan biri sivil toplum kuruluşlarımız olacak. Ortak akıldan, birlikten kuvvet doğacak. Hep birlikte başaracağız. Her daim esnafımızın yanında olacağız. Her birini kısa zamanda dükkanına, sitesine, iş yerine kavuşturacağız. Hep birlikte güçlü Hatay için çalışacağız.

Sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmayacak. Hatay’ımız için gece gündüz demeden çalışacağız. Ata toprağımız, baba ocağımız Hatay’ın her bir karışında emeğimizin izi olacak. Hayatı hızla normale döndürmek için sahadayız. Hatay’ımızı düşünmeden attığımız bir adım, geçirdiğimiz bir an yok. Artık kaybedecek bir dakikamız yok…

illetimizden alacağımız bir hayır duası bin makamdan büyüktür. Onların hizmetkarı olmaktan başka gayemiz yok… Gerçek belediyecilikle köylerimizin, mahallelerimizin sadece bugününü değil geleceğini de ihya edeceğiz. Hazırız, kararlıyız… Ne söylediysek arkasındayız… Bu şehri hep beraber imar ve ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kentteki sorunları en fazla kadınların çektiğini kaydeden Öntürk, kadınlar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na tam destek istedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here