Önce Uyardılar, Sonra Soydular!

0
69

arabadan hırsızlıkGeçtiğimiz günlerde 4 kişi, bankadan para çeken bir şahsın otomobilinin lastiğini keserek, araçta bulunan 670 bin lirayı alıp kayıplara karıştı.

Meydana gelen olayda iddiaya göre, demircilikle uğraşan Uğur Uzal, 31 B 2888 plakalı otomobilini park edip para çekmek için bir bankanın şubesine girdi. Bu arada kendisini takip eden 4 kişiden biri, Uzal’ın aracının lastiğini keserek havasını indirdi. Daha sonra Uzal bankadan çıkıp aracının yanına yaklaştığı sırada şahıslardan birisi yanına gitti.

Şahıs, Uzal’a; “Beyefendi lastiğiniz patlamış böyle gidemezsiniz” diyerek uyardı. Uzal, şahsa teşekkür edip otomobilin kapıları açık bir vaziyette aşağıya inip lastiğe bakarken, zanlılardan biri otomobilde bulunan ve içerisinde 670 bin lira olan çantayı alıp kayıplara karıştı.

Uzal, otomobilinin lastiğini değiştirdikten sonra aracına bindiğinde içinde para dolu çantayı bulamayınca hemen polisi arayarak, yaşadığı olayı anlattı. Polis, Uzal’dan aldığı eşkal doğrultusunda hırsızlığı gerçekleştirenleri belirledi ve bir lastikçiye girdiğini tespit etti. Ancak aradan 4 gün geçmesine rağmen zanlılar hala yakalanamazken, polis şimdi güvenlik kamerasından belirlediği 4 kişinin peşine düştü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here