Okullar İskenderun’da da Tatil!

0
914

firtina1

Denizciler’de bulunan Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi okulunun çatısı fırtına nedeniyle uçtu ve okulun hemen önündeki aracın üzerine düştü…

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçemizdeki tüm okulların bugün ve yarın tatil edildiği açıklandı.

Konuyla ilgili Kaymakamlık açıklamasında; “Milli Eğitim Bakanlığı-Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 7. maddesi gereğince; Elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilçemizdeki bazı okullarda 2 gün süreyle tatil edildiği yönünde duyuru yapılmış idi. Ancak Kaymakamlığımızca görülen lüzum üzerine ilçemizde bulunan tüm resmi ve özel okullar bu uygulamaya dâhil edilerek Kaymakamlık Makamının onayı doğrultusunda 22-23/12/2016 Perşembe ve Cuma günü öğretmen ve öğrencileri idari izinli sayılarak tatil edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

firtina2

Bazı Okullardaki Öğrenciler Şiddetli Fırtına Nedeniyle Sıkıntı Yaşadı

Öte yandan bölgemizde yaşanan Şiddetli Fırtına nedeniyle bazı okullardaki öğrenciler büyük sıkıntılar yaşadı. İskenderun’da yaşanan aşırı fırtınanın bazı okulların çatısını uçurdu. Denizciler’de bulunan Yakup BozatlıAnadolu Lisesinin çatısı fırtına nedeniyle uçtu ve okulun hemen önündeki aracın üzerine düştü. Yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yaşanan olumsuz hava koşulları ile tüm öğrenciler de evlerine gönderildi.

firtina3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here