Okul Aile Birlikleri’nden Başkan Civelek’e Ziyaret

0
296

İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi Müdürü, İskenderun Lisesi, İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Okul Aile Birlikleri, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi Müdürü Mecit Bahadırlı, öğretmen ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek, eğitimin önemli olduğunu söyledi.

İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Selda Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Selda Kuzu; “Eğitime çok önem verdiğinizi, insana yatırım konusunda duyarlı olduğunuzun bilincindeyiz. Bu konuda sizi tebrik ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Civelek; “Sosyal devletin üçayağı eğitim, sağlık ve adalettir. Bunlar arasında eğitim olmazsa diğer iki ayak da devam edemez. Eğitimsiz toplumda demokrasi de olmaz. Onun için eğitime çok önem veriyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl okul müdürleriyle yapılan toplantıyla, okulların ihtiyaçlarının belirlendiğini ve imkânlar ölçüsünde bu eksikliklerin giderildiğini anımsatan Belediye Başkanı Civelek, önümüzdeki yıl bütün okulların eksikliklerinin giderilmesi amacıyla toplantı yapılmasının planlandığını ifade etti.

İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi de Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here