Öğretmenler Günü Yarın Kutlanacak

0
118

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde “Millet Mektepleri Başöğretmenliği” unvanını kabul etmesinin 84’üncü, bu anlamlı günün öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlanmasının 32’inci yılı, yarın tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna, yarın saat 09.25’de çelenk sunularak başlayacak olan kutlamalar, saat 10.00’ da Belediye Kültür Sarayında yapılacak olan törenle devam edecek.

Belediye Kültür Sarayında yapılacak olan kutlama törenine emekliye ayrılan öğretmenler, okul yaptıran hayırseverler, merkez ilk, orta ve lise okul müdürleri 5 öğretmen ile özel okul ve dershane müdürleri katılacak.

Kutlama törenine ayrıca Dr.Gani Bahadırlı Ortaokulu,  Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu,  Kılıç Ali Paşa Ortaokulu, Cemal Gürsel Ortaokulu, Gazi Ortaokulu, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi, Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri bayraklarıyla katılacak.

Başkan Civelek’ten Okul Ziyaretleri

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 23 Kasım 2012 Cuma günü (bugün) okulları ve İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezini ziyaret edecek.

Başkan Civelek, bugün sırasıyla Mithatpaşa İlköğretim Okulu, Esentepe Anaokulu, Deniz Nakliyeciler Derneği İlköğretim Okulu, İskenderun Lisesi ve ardından da Hürriyet Mahallesindeki İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezini ziyaret edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here