Öğrencilerin Sıralarına Çiçek Bıraktılar

0
142

sınıfa karanfil1İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 3/A sınıfı öğrenci, öğretmen ve velilerini taşıyan gezi otobüsünün Osmaniye’nin Cevdediye Beldesi’ndeki sulama kanalına düşmesi sonucu kaybedilen 14 canın yası devam ediyor. Kaza sonrası Hatay ve Osmaniye’den bürokratlar, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları Beş Temmuz İlkokulu ve cenaze evlerine taziye ziyaretlerinde bulunuyor.

Acının her aileye aynı derecede düştüğü, 6’sı çocuk 14 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Cevdediye Belediye Başkanı İlhami Önal ile bir çok kurum ve kuruluş temsilcisi İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, idari kadro, öğretmen ve okul ali birliği yönetimi ile cenaze evlerine taziye ziyaretinde bulundular.

Kazada hayatını kaybeden 3 A sınıfı öğretmeni Ahmet Cebeci’nin sınıfını ziyaret eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Cevdediye Belediye Başkanı İlhami Önal, sıralara karanfil bırakarak dua ettiler. Yaşanan acının büyük olduğunu belirten Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Cevdediye Belediye Başkanı İlhami Önal, acıyı paylaşmak amacıyla taziye ziyaretinde bulunmak istediklerine dikkat çekerek, acının Osmaniye’de de aynı oranda hissedildiğini söylediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here