Öğrencilere ‘Sosyal Güvenliğin’ Önemi Anlatıldı

0
166

İskenderun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdür Yardımcısı Bilgin Çam ve çalışma arkadaşları, ilkokul ve ortaokulları gezerek, öğrencilerde Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılması amacıyla bilgiler veriyor.

Bu kapsamda İnönü ilköğretim Okulu, Namık Kemal Ortaokulu ve Hürriyet ilköğretim Okulunda öğrencilerle bir araya gelen Müdür Yardımcısı Çam, Sosyal Güvenlik konusunun önemini anlatarak, çocukların görsel olarak daha eğlenceli bir şekilde konuyu anlayabilmeleri için konuyla ilgili çocuklara çizgi film izlettirdi.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan SGK Müdür Yardımcısı Bilgin Çam; “Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılması, kayıt dışının engellenmesi amacıyla, İnönü ilköğretim Okulu öğrencilerine Sosyal Güvenliğin ne demek olduğu anlatıldı. Sosyal Güvenlik konusunun önemini anlatarak, konuyla ilgili çocuklara çizgi film izlettirildi. Ayrıca Namık Kemal Ortaokulu ve Hürriyet ilköğretim Okuluna da gidildi” şeklinde bilgiler aktardı.

Çam, Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılması amacıyla okul ziyaretlerini sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here