Öğrencilere Karne Hediyesi Arsuz Kırtasiye’den

0
378

arsuz kırtasiye1Arsuz kırtasiyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve tüm okul öğrencilere yapılan ücretsiz kitap dağıtımı projesi ile bu dönem Arpaçiftlik İsmet Okan İlk ve Ortaokul öğrencilerine yarıyıl tatili öncesi ücretsiz kitap dağıtımı yapıldı.

Yapılan ücretsiz kitap dağıtımı etkinliğine Arsuz ilçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın, İş adamı Cemil Duman ve Arsuz Kırtasiye işletmeticisi Engin Sahilli ile çok sayıca veli ve polis teşkilatı mensupları katıldı.

arsuz kırtasiye2

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın bu tür etkinliklerin ile öğrencilerin başarısının artacağını ifade ederek katkılarından dolayı Arsuz Kırtasiye ve Zahir petrol işletmecilerine teşekkür etti.

Arpaçiftlik İsmet Okan Öğrencilerine kitapları Arsuz ilçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın, İş adamı Cemil Duman ve Arsuz Kırtasiye işletmecisi Engin Sahilli verdi. Etkinlik sonrası okul konferans salonunda emniyet teşkilatınca veliler için kokteyl düzenlendi.

arsuz kırtasiye3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here