Off-Road Sporcularından Culha’ya Teşekkür!

0
83

spor-off-road1Arsuz, Off-Road Kulüplerinin Akdeniz Bölge Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Arsuz Belediyesi, Akdeniz’in değişik il ve ilçelerinde faaliyet gösteren 22 off-road kulübünün Akdeniz Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. İskenderun Off-Road Kulübü Başkanı Menderes Şereflişan üyeleri ile birlikte Karaağaç Halk Plajında gerçekleşen toplantıya vesile olan Başkan Nazım Culha’yı ziyaret ederek destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Doğa sevgisini motor sporları tutkusu ile bütünleştiren sporseverlerin Arsuz’da bir araya geldiğine işaret eden Şereflişan; “Off-road kulüpleri olarak belirlediğimiz programlar dahilinde hem keşif gezileri düzenliyor, hem de yaşadığımız doğada yarışabiliyoruz. Sadece sportif alanlarda değil; doğada insan hayatının tehlikede olduğu durumlara da müdahale edebiliyor, arama kurtarma çalışmalarına katkı sunabiliyoruz.

spor-off-road2

Bu anlamda bölgeye yabancı değiliz, Arsuz’u ve dağlarını çok iyi biliyoruz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda bizlere ulaşabilirsiniz. Bu sporun yaygınlaşması adına verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

İlçede pek yaygın olmayan off-road sporunun Arsuz’da zamanla yaygınlaşabileceğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Culha da, sporun her branşına imkanlar dahilinde destek olmaya çalıştıklarını belirterek, off-road derneğinin bir sonraki etkinliğini daha geniş kapsamlı gerçekleştirebileceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here