O Yolda Yine Kaza, Yine Ölüm!

0
436

trafik kazası3Geçtiğimiz haftalarda genç bir müzik öğretmeninin hayatını kaybettiği bölgede bu kez genç bir avukat yaşamını yitirdi. İskenderun-Adana yolu Liman C Kapısı civarında meydana gelen trafik kazasında Avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır feci şekilde can verdi.

Adana istikametine gitmekte olan Çiğdem Akkoyun Yıldır yönetimindeki 31 KHH 84 plakalı jip aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçerek Mustafa Ay (39) yönetimindeki 80 GB 210 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle jipin üst bölümü parçalanarak çarptığı aracın üstünde kaldı. Kazada avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır feci şekilde hayatını kaybederken araç içerisinde sıkışan Mustafa Ay sağlık ve itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. İskenderun Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Ay özel bir hastaneye sevk edilirken durumunun kritik olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle İskenderun Adana karayolunda trafik tek şeritten sağlanabildi. Kazada etrafa saçılan araç parçaları polis tarafından tek tek toplandı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır’ın eşi Savaş Yıldır ve yakınları sinir krizleri geçirdiler. Polis bir kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here