Nuri Üysen Şimdilik Devam Kararı Aldı!

0
127

iskenderunspor1Geçtiğimiz günlerde kongre kararı alan İskenderunspor 1967’de, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Belediyesi Briç Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan görüşmeler sonunda, mevcut Başkan Nuri Üysen ve ekibi göreve devam etme kararı aldı.

İskenderun spor kamuoyunda tartışılan Mavi-Turunculu ekip İskenderunspor 1967’nin yönetim sorunu ve ‘takım sahipsiz mi kaldı?’ sorusu, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongre sonrası cevap buldu. Başkanlığı bırakacağı yönünde yapılan spekülasyonlara rağmen, kamuoyu ve yakın çevresinden gördüğü baskı üzerine mevcut Başkan Nuri Üysen göreve devam kararı verdi. Nuri Üysen öncülüğündeki yönetimin göreve devam kararı alması Mavi-Turunculu camiada sevinç yaratırken, önümüzdeki günlerde nasıl bir yol haritası çizileceği ise merak konusu oldu.

Bazı taraftarlarca güvenilir bir isim bulunması halinde Başkan Üysen’in görevi devredebileceği dillendirilse de spor kamuoyunda Başkan Nuri Üysen’in sonuna kadar takımın başında kalması ve iyi bir transfer politikasının ardından güçlü bir ekiple Bölgesel Amatör Lig maçlarına iddialı başlanması yönünde beklentiler mevcut.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here