Nurettin Tabaş Güven Tazeledi

0
352

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası 27. Olağan Genel Kurulunu hafta sonu tamamladı. Büyük Çarşı İşhanı Esnaf Odaları Salonunda gerçekleşen seçimlere tek liste ile gidilirken, Başkan Nurettin Tabaş güven tazeledi.

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulunda, tek liste ile gidilen seçimlerde Oda başkanlığına yeniden Nurettin Tabaş seçildi. Genel kurul ile ilgili değerlendirme yapan Tabaş, zorlu bir yıl geçirdiklerinin altını çizerek; “Esnafın durumunun düzelmesini bekliyoruz. İnşallah bu önümüzdeki dönem işlerimiz iyi gider ve esnaf rahat eder. Biz oda yönetimi olarak esnafımızın işlerinin düzelmesi ve sorunların giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Tek dileğimiz esnafın borçlarının ödemesi, işlerinin istenilen düzeyde iyi gitmesidir. Yeni seçilen yönetim ile berberlerimiz ve kuaförlerimize hizmet edeceğiz. Yeni oda yönetimimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan seçim sonunda Nurettin Tabaş Başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Şaban Kekeç, Bülent Atilla Akıncı, Hayrettin Keseroğlu, İlhami Bayraktar, Mehmet Ali Hamutoğlu, Bünyamin Bildik. Denetim Kurulu Üyeliğine ise Tülay Mıstıcak, Suzan Çilingir, Mehmet Yıldız seçildiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)