Nail (Noel) Baba ve Naile Ana

0
97

NOEL BABA’nın anlamlı, bir o kadar da duygu dolu mesajına kulak verelim. Aynı duyguları paylaşacağınızı umuyoruz.

NOEL BABA: “Geçenlerde tesadüfen bir TV kanalında “EVLEN BENİMLE” programını izlerken, NAİLE adındaki çok hoş ve güzel bayandan “elektrik” aldım. Daha ilk görüşte ona âşık olduğumu hissettim. Bu programa katılmaya başvurdum. Esra hanımdan bir torpil patlatıp öncelik tanımasını ve beni en kısa sürede NAİLE hanımla görüştürmesini rica ettim.

 

Çok heyecanlıyım. NAİLE hanımla tanışma anını sabırsızlıkla bekliyorum. “EVLEN BENİMLE” TV programına katıldığımda NAİLE hanımla “ikna” odasında bire bir görüşmeyi talep edeceğim. Bir yandan kahvelerimizi yudumlarken, öte yandan birbirimizi tanıma fırsatı bulmuş oluruz.

“Neden çay yerine kahve?” sorusuna yanıt vereyim: Biliyorsunuz, kahvenin “kırk yıl hatırı” vardır. Dolayısıyla NAİLE Hanım, kahvenin hatırına belki de ikna olur ve “teklifimi” kabul eder, düşüncesindeyim. Çevremdeki boşboğaz insanların alaylı bir şekilde, bana “müzmin bekâr” demelerinden sıkılmaya başladım.

Doğrusunu söylemek gerekirse, bekârlık canıma “tak” etti. Bazen kendi kendime söyleniyorum: “Benim de canım var, ben de insanım!” Artık bekârlığa veda etmenin zamanı geldi. Neymiş efendim, “Bekârlık Sultanlıktır!” Hadi oradan! Bu sözü kim uydurmuşsa halt etmiş…

NAİLE hanımla birlikte yaşayacağımız o mutlu günü, hayal etmeye başladım bile. Boğaz Köprüsü trafiğe kapatılmış, tam ortasında da nikâh masası kurulmuş… Karşımızda nikâhı kıyacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş. İki şahit yetmez. Canlı yayınla nikâhı izleyecek milyonlarca şahidin huzurunda havai fişek gösterisi, patlatılan şampanyalar ve orkestra eşliğinde dillere destan bir nikâh töreni…

NAİLE hanımın kafasına takılabilecek soruları şimdiden tahmin edebiliyorum. Bunlardan bazıları: “Başlık parası, tek tip kıyafet, çocuk ve isim değişikliği” meselesi… Gelenek ve göreneklerinde “başlık parası” varsa, ödemeye hazırım. “Tek tip” kıyafeti üzerimden çıkarır “serbest kıyafet” giyinmeye razıyım. “En az üç çocuk” teklifine hiç itiraz etmem.

Adımı beğenmediyse, NOEL yerine NAİL olarak değiştirmeyi kabul ederim. NAİLE hanım yeter ki, aşkıma karşılık versin. Mutlu ve uyumlu bir çift: NAİL BABA ve NAİLE ANA… Kulağa ne kadar da hoş geliyor değil mi? NAİLE hanımla bir an önce görüşmeliyim. İpler Esra hanımın elinde. Ondan gelecek daveti iple çekiyorum zaten.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here