Muhtarlarla Bir Araya Geldiler

0
101

samandağ muhtarlar1CHP Hatay Milletvekilleri ve Başkan Savaş’tan Samandağ’a Çıkartma!

CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in de katıldığı kahvaltılı toplantıda yeni seçilen muhtarlarla Samandağ’da bir araya geldiler.

30 Mart yerel seçimleri sonrası Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin norm kadro cetvellerine yaptıkları itirazlar nedeniyle Hatay halkına hizmet etmekle ilgili sıkıntılar yaşayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçimleri masa başında kimseye teslim etmeyeceklerini ifade etti. Toplantıda yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Savaş, Hatay’ın her karış toprağına hizmet edebilmek adına her zaman için yerel yöneticilerle el birliği içerisinde hareket edeceklerini de kaydetti.

Sıkıntılara Çare Olacağız!

Mahalle muhtarlarının halkın sorunlarının üst makamlara iletilmesinde önemli bir köprü görevi üstlendiğini kaydeden Başkan Savaş, hizmet etme ilkesiyle hareket edildikçe hemşerilerinin sıkıntılarına çare olacaklarının altını çizdi.

Gerçekleşen toplantıda, Ak Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itirazlar konusunda muhtarlara açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, sandıkta kazandıkları zaferi masa başı oyunlarla gölgelemek isteyenlerin halk iradesini görmezden gelerek hareket ettiklerini ifade etti.

samandağ muhtarlar2

Seçim sonuçları üzerinde yapılan art niyetli çalışmalar ile medya aracılığıyla yürütülen ısmarlama algı operasyonlarına karşı dik durmaya devam edeceklerini belirten Başkan Savaş, toplantıya katılan muhtarlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Sorunlarını Dinleyip Çözüm Yolları Arayacağız

İlçelerin sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu değerlendirme toplantısında söz alan CHP Hatay Milletvekili Av. Refik Eryılmaz da; “Samandağ ilçemize bağlı siz mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldik. En son yapılan yerel seçimlerde muhtarlık görevine seçilen bütün arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kahvaltıda, ilçelerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını konuşma fırsatı da bulduk.

Birlik ve dayanışma içerisinde en kısa sürede bütün mahallelerimizin sorunlarına çözüm üretmeye ve hizmet götürmeye çalışacağız. Önümüzdeki süreçte diğer ilçelerimizin muhtarları ile de bir araya gelecek ve onların sorunlarını dinleyip çözüm yolları bulmaya çalışacağız. Bu güzel ilimizi hiçbir ayırım yapmadan hep beraber daha özgür ve daha güzel bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here