Muhtar Adayı Projelerini Anlattı

0
133

hürriyrt mahallesi1Hürriyet Mahallesi Muhtar adayı Agâh Gültekin, azalarıyla bir araya geldi. Mahalleye ve sakinlere yönelik projelerin değerlendirildiği toplantıda azalar ve Aday Gültekin, görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda projelerini sıralayan Gültekin; “19 Mayıs Parkı’nı ailelerin güzel zamanlar geçirebileceği nezih bir ortama dönüştüreceğim. Mahallemizin çocuklarının eğitim sorunları ile ilgileneceğim. Kulüp çatısı altında spor faaliyetleri düzenleyeceğim. Temiz bir mahalle için İskenderun Belediyesi ile işbirliği yapacağım. Yardıma ihtiyacı olan sakinlerimize adil bir şekilde ayni yardımların ulaştırılmasına aracı olacağım. Mahallemizdeki eski yapıların tehlike arz etmemesi için önlemler alıp gerekli mercilerle iletişim içinde olacağım. Okuyan toplum için kitap kulübü oluşturacağım” dedi.

Agah Gültekin Kimdir?

Çukurova Üniversitesi Matematik Bölümü mezun olan Agâh Gültekin, İskenderun Lisesi’nde matematik öğretmeni olarak görev yaptı. Gültekin Adana Karekök Dershanesi’nde öğretmenlik, Ekol Dersanesi kuruculuğu, Arı Dershanesinde genel koordinatör olarak görev yaptı. Titiz Dekorasyon, Baştuğ İnşaat’ta alım satım birimlerinde de görev yapan Gültekin, halen İskenderun Fen Bilimleri Dershanesi’nde genel koordinatör olarak iş yaşamına devam ediyor. Agâh Gültekin evli ve bir çocuk babası.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here