“Mührü 12’den Vurup Bayrağı Burca Dikeceğiz”

0
108

milli ittifak11Milli İttifak Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Seçim Çalışmalarını Antakya’da Sürdürdü…

Aday tanıtım şöleni sonrası seçim çalışımlarına hız veren Milli İttifak (Saadet Partisi-Büyük Birlik Partisi) Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Antakya’da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

Beraberinde Milletvekili adayı Nurettin Hocaoğlu, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Abdülhadi Bük, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Onur Budanur ve bazı partililerle Antakya’da bazı gazete, esnaf ve derneğe ziyaretlerde bulunan, Hatay Amatör Futbol Turnuvasının da açılışına katılan Yrd. Doç. Dr. Çalışkan ittifakın büyük ses getireceğini ve her seçimde sürprizlerin yaşandığını, bu seçim sürprizini de Saadet ve BBP ittifakı yani milletin görüşü olan “Millî İttifak’ın yapacağını söyledi.

Seçimlere Saadet Partisi çatısı altında girileceğini de hatırlatan Çalışkan; “Saadet Partimiz pusulada 12. sırada yer alıyor. 7 Haziran günü sandıklara gidip mührü 12’den vurarak bayrağı burca dikeceğiz, buna inancımız tamdır” diye konuştu.

milli ittifak12

Defne İlçe Başkanı Yaman’dan Çalışkan’a Plaket

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği U-11 U-12 futbol turnuvasının açılışına katılarak turnuvanın başlama vuruşunu da yapan Çalışkan’a, desteklerinden dolayı Defne İlçe Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman tarafından bir de plaket takdim edildi.

Turnuva açılışında, Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, Hatay (ASKF) Amatör Spor Küpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk, Milli Eğitim Kulüp Başkanı Serdar Özal ve tertip komitesi ile de bir araya gelen Çalışkan, spora ve kulüplerimize desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Başarı dileklerinin ardından görüşmeler daha sonra samimi bir ortamda devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here