Müftü Taştan’dan Başkan Dingil’e Ziyaret

0
100

Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısı ile bir takım ziyaretlerde bulunan İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, bu kapsamda, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Camiler ve Din Görevlileri Haftasının çeşitli etkinlerle icra edileceğini belirten Müftü Mehmet Taştan; “Bu vesile ile çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Müftülük hizmetlerine katkılarından dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti da dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, camilerin, insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında, dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğunu vurgulayarak; “Toplum olarak birbirimize sıkıca bağlanmanın, bir arada kenetlenmenin en önemli kaynağı olan camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz; aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir görev üstlenmişlerdir. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here