Mücadele Sonuna Kadar Olmalı!

0
67

iskenderunspor 1967 (58)Ligdeki kötü gidişe dur denilemediğinden, İskenderunspor 1967 kulübü her geçen hafta kümede kalma ümidini kaybediyor. Matematiksel olarak halen ligde kalma şansı bulunan İskenderunspor 1967’de bu noktaya gelinmesindeki suçlu şimdiden aranamaya başlandı. Bazı sporseverler ise “Zor ancak imkânsız değil!” diyerek, mücadelenin sonuna kadar devam ettirilmesinin gerekli olduğu yönünde görüş belirttiler.

Ligin bitimine 5 hafta kala klasmanda sondan dördüncü takım ile arandaki puan farkının 10 olması ve takıma hiçbir katkısı bulunmayan yöneticilerin halen yönetimde bulunması nedeniyle, camiada takıma düştü gözü ile bakılmasına neden olan sebepler başta görülüyor. İskenderunspor 1967 takımına gönül veren taraftar liderlerinin ise bu durama sessiz kalmalarına da bir anlam verilemiyor.

Bu hafta sonu Derince Belediyespor deplasmanına gidecek olan İskenderunspor 1967’nin rakibini yenmesi ve ligde geride kalan tüm maçlarını da kazanması halinde profesyonel ligde kalma umudu halen mevcut. Böyle bir ihtimal varken, şimdiden takımın bu noktaya getirilmesindeki suçlunun aranması ve takımın kamuoyuna ‘düştü’ olarak lanse edilmesinin ne kadar doğru olduğunu siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here