Moraller Yüksek Kalsın!

0
108

Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, deplasmanda Ümraniyespor ile mücadele edecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Payasspor, sahasında Fatsa Belediyespor’u konuk edecek, diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak.

Hatayspor, Spor Toto 1. Ligin 28. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Osman Çalğın Tesislerinde, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen son antrenmanda tüm futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekti. Bordo-Beyazlı ekip bu zorlu maç için İstanbul’a hareket etti.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Payasspor ise 1461 Trabzon maçından aldığı 3 puanın morali ile sahasında Fatsa Belediyespor’u ağırlayacak. Son haftaların başarılı ekibi Payasspor, sahasında Fatsa ekibini de mağlup ederek, başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemek istiyor.

İlimizin bir diğer temsilcisi Erzin Belediyespor ise hafta içi mesaisinde Yomraspor’u mağlup ederek moral depoladı. Bulunduğu yerden bir an önce uzaklaşmak için onurlu bir çaba sarf eden Erzin temsilcisi, bu hafta sonunu Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. deplasmanında geçirecek. Turuncu-Beyazlılarda hedef kente puan veya puanlarla dönmek! Bu haftanın programı şöyle olacak: >>>

Ümraniyespor-Hatayspor
7 Nisan 2019 Pazar Saat: 14.00
Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı
Özgür Yankaya, Gökhan Memişoğlu, Cem Özbay

Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş.-Erzin Belediyespor
7 Nisan 2019 Pazar Saat: 15.00
Tepecik Şenol Güneş Stadı
Egemen Artun, Halil Altun, Mehmet Şenkaya

Payasspor-Fatsa Belediyespor
7 Nisan 2019 Pazar Saat: 15.00
Payas İlçe Stadı
Bayram Başkan, Çağlar Demirkıran, Emre Demirel
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here