Moral Depoladılar, Galibiyete Odaklandılar!

0
8

İskenderunspor, Menemen FK Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, 3-1’lik Somaspor maçı galibiyetinin ardından rötarlı olarak döndüğü memleketi İskenderun’da Menemen FK maçı hazırlıklarına başladı. Turuncu-Mavililer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Turuncu-Mavili ekip, Soma maçının akabinde bir günlük iznin ardından, 2 Aralık Cumartesi günü Osmaniye 7 Ocak Stadında saat 14.00’te oynayacağı Menemen FK maçının hazırlıklarına Salı günü gerçekleştirdiği antrenmanla başlamıştı.

Moraller Yerinde ve Oldukça Yüksek!

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ardından tüm dikkatleri de üzerine çeken İskenderunspor’da, Mehmet Kurt Tesislerinde çalışmalarını sürdüren teknik heyet ve futbolcuların moralleri de oldukça yerinde.

İskenderunspor ile Menemen FK karşılaşması Cumartesi günü saat 14.00’te Osmaniye 7 Ocak stadında oynanacak.

Palaz’a Sürpriz Doğum Günü Pastası

Öte yandan camiada yaşanan mutluluk etkinliklere de yansıyor. Dün gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcular ile teknik ekip bir araya gelerek Teknik Direktör Koray Palaz’ın doğum gününü sürpriz bir pasta ile kutladılar. Kutlama esnasında Futbolcular ile teknik heyetin morallerinin yerinde olması yüzlerine de yansıdı.

Teknik Direktör Koray Palaz’ın doğum gününü bizlerde İskenderun Gazetesi Ailesi olarak en içten dileklerimizle kutlar, başarı dolu yıllar dileriz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here