Monaco’dan Atakaş Hatayspor’a: Adama Traore!

0
199

Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor dış transferde, bonservisi Monaco’da olan Malili yıldız orta saha oyuncusu Adama Traore’yi renklerine bağladı. 25 yaşındaki başarılı yıldız futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Traore, 4 yıl önce Lille’den Monaco’ya 14 Milyon Euro ücretle ile transfer olmuştu. Geçen sene Metz forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun 18 maçta, 1 gol ve 4 asisti var.

Uluslar arası arenada 14 maçta 4 golü bulunan, Monaco’da bekleneni veremeyen ve her sene kiralanan Adama Traore’nin yeni durağı Atakaş Hatayspor oldu.

Konuyla ilgili olarak Kulüpten yapılan açıklamada; “Atakaş Hatayspor’umuz Monaco forması giyen, Malili orta saha oyuncusu Adama Traore’yi kadrosuna kattı. 25 yaşındaki başarılı futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz, Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı ve futbolcumuzun temsilcileri katıldı. Adama Traore’ye ve Atakaş Hatayspor’umuza hayırlı olsun” denildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here