“Modern Arsuz İçin Her Türlü Desteği Vereceğiz!”

0
42

nazım culha11Nazım Culha’nın STK Ziyaretleri Sürüyor!

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) ve Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD)’ni ziyaret etti. Kendini, aday olması ve belediye başkanı seçilmesi durumunda Arsuz’da gerçekleştirmeyi düşündüğü bazı projelerini de anlatan Culha, sivil toplum örgütlerine önem vereceğinin altını bir kez daha çizdi.

Aday Adayı Culha, sivil toplum kuruluşlarına yapmakta olduğu ziyaretler kapsamında İGEV’i de ziyaret etti. İGEV’in bölgenin güzide eğitim vakıflarından biri olduğunu belirten Culha; “Atatürkçü, laik, demokrat bir neslin yetişmesi konusunda yapmış oldukları katkılardan dolayı vakfın şu anki ve geçmişteki bütün yöneticilerini kutluyorum. Bende bu vakfın kurucu üyesiyim. Yönetici arkadaşlarımın burada nasıl bir özveriyle çalıştıklarını iyi biliyorum. Bütün sivil toplum kuruluşlarında yönetim kademeleri gönüllülük ve özveri temelinde çalışır. Bugün sizleri CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı olarak ziyaret ediyorum. Eğer kısmet olurda aday olup, seçilirsem siz ve sizin gibi sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde olacağız. Çünkü sivil toplum örgütleri bizim için önem arz etmektedir. Yeni oluşturulan Arsuz ilçesinin gerek ihtiyaçları, gerekse eksiklikleri açısından çok şeyler yapılması gerekir. Bunu da sizlerle birlikte yapacağız” dedi.

AKAD’ı da ziyaretinde ise derneğin çalışmalarından övgüyle bahseden Culha; “Hem sosyal alanda hem de inanç alanında bölgede yaptığınız çok önemli çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Alevi kültürünü doğru temelde tanıtmak amacıyla bilimsel olarak yaptığınız çalışmalar toplumda çok olumlu karşılanmaktadır. Özellikle son dönemde temeli atılan AKAD Kültür Merkezi için büyük çabalarla çalıştığınızı iyi biliyorum. Planlama aşamasında bizde sizlerle beraber çalıştık. İnşallah en kısa zamanda yapı şekillenir” dedi.

Culha, aday olup seçilmesi halinde Arsuz ilçesinin yerleşim birimlerine kültür evleri yapacağını vurguladı. Aday seçilmediği takdirde partisinin Arsuz’da iktidar olması için var gücü ile çalışacağını bir kez daha yineleyen Culha, ilçenin en iyi ve modern şekilde oluşması için elinden gelen her türlü desteği vereceğinin de altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here