Minik Yiğit Delikanlılığa Adım Attı

0
844

İskenderun Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Meclis Üyesi Avukat Asuman Şanal ve yine kendi gibi avukat olan eşi Fatih Şanal’ın biricik oğulları Yiğit için özel bir sünnet düğünü organize edildi. Gülay Wedding Düğün Davet ve Balo Salonunda düzenlenen davette, Şanal çifti konuklarını kapıda karşılarken, örnek bir misafirperverlik örneği gösterdiler.

Kirveliğini Yusuf Ekin ve Mehmet Aslan’ın yaptığı Minik Yiğit’in sünnet düğününe CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve meclis üyeleri, Hatay Baro Başkanı Avukat Ekrem Dönmez, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP ilçe yöneticileri ile davetliler katıldı.

Oldukça nezih bir ortamda geçen sünnet düğününde Şanal çifti davetlilerle yakından ilgilenirken, geceye katılanlar da geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

Genç kardeşimiz Yiğit Şanal’a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Asuman Şanal ile Fatih Şanal çiftini de tebrik ediyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here