Milli İttifak Hatay’da Çalışmalarını Tamamladı!

0
102

sp-bbp listesi1Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi İttifakında Hatay Aday Listesi de Açıklandı

Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) arasında yapılan ittifak sonrasında Hatay’da da milletvekili adayları tespit edildi. SP ve BBP Komisyonunun birlikte düzenlediği adaylara göre liste tüm ilçeleri kapsayacak şekilde tespit edilerek şu şekilde oluştu:

1-Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan (Akademisyen-İşadamı), 2-Nevin Zeytineli (İşkadını), 3-Metin Yeşilkaya (İşadamı-Müteahhit) İskenderun, 4-Yaşar Narlı (İşadamı- Belediye Meclis Üyesi) Reyhanlı, 5-Atilla Erol (İlçe Başkanı-Esnaf) Kırıkhan, 6-Fatih Özer (İlçe Başkanı-Esnaf) Hassa, 7-Medet Rençber (Gençlik Kolları Başkanı) Payas, 8-Bestami Avcı (İşadamı) Dörtyol, 9-Nurettin Hocaoğlu (İlçe Başkanı) Antakya, 10-Mustafa Ertaç (İlçe Başkanı) Erzin.

Alternatif Yok Diyenlere Umut Olmuştur

Aday ilanının ardında bir açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, son 25 yılın en önemli işbirliğinin gerçekleştiğini belirterek; “Beklenen, özlenen bu birlik ile milletimiz özüne, sorunların çözümüne vesile olacağını umuyorum. Bugüne kadar mecliste temsil edilmeyen Saadet ve Büyük Birlik Partisi ittifakı ile alternatif yok diyenlere umut olmuştur. Bu birliktelik, gerçek çözüm önerileri ile mecliste temsil sorununu ve inşallah iktidara gelerek de tüm sorunların gerçek adresi ile çözümüne vesile olur” dedi.

Şimdi Birlikte Daha Güçlüyüz…

Listenin ikinci sırasında bulunan Nevin Zeytineli ise açıklamasında; “İttifak’ın, tüm teşkilatlarımızca olumlu karşılandığı gibi milletimizde de heyecan ve coşku ile karşılandığını görüyoruz. Şimdi birlikte daha güçlüyüz. BBP- SAADET Partisi milli ittifakı, genel seçimlerin en güvenilir seçmen adresi olmuştur. Rabbim hayırlara vesile etsin. Büyük teveccüh gösteren destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here