Milli Atlet İnci Çiçek’in Bursa Başarısı

0
557

Sporun ve sporcunun dostu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için sportif faaliyetlere daha çok yönelmeleri ve Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sporcular da bu çalışmaları, aldıkları derecelerle taçlandırıyorlar.

Bu bağlamda HBB Atletizm Takımının başarılı sporcusu milli atlet İnci Çiçek, Yıldızlar 2000 metrede yürüyüş branşında 3’cü olarak göğsümüzü kabarttı.

Türkiye, Ukrayna ve Belarus’un U-18 Atletizm Milli Takımlarının katıldığı Uluslararası Üçlü Atletizm Yarışmaları 6-7 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da yapıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Atletizm takımımızın başarılı sporcusu milli atlet İnci Çiçek, yıldızlar 2000 metrede yürüyüş branşında 3’üncü olarak şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.

HBB Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörleri Abdulmecit Ölçer ve Senem Ölçer, gittikleri her turnuvadan alınlarını akıyla çıktıklarına işaret ettiler. Abdulmecit ve Senem Ölçer; “Turnuvalardan başarıyla dönmenin gururunu yaşıyoruz. Milli takımlarda mücadele edecek daha çok sporcu yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sporun kentimizde yaygınlaşması başarılı sporcuların ülkemizi uluslararası arenada temsil etmesi için bizlere her zaman destek olan Başkanımız Lütfü Savaş’a ve Kulüp Başkanımız Serdar Güven’e teşekkür ediyoruz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here